Till startsidan  

Torsdag 18 Juli 2024


  Relocations    

Relocation

Relocation, destinationsservice, kringtjänster, omlokalisering…
Kärt barn har många namn men innebörden är att ordna det som efterfrågas och dessutom göra det professionellt. Det gör vi.

Du kommer överens med din arbetsgivare om utlandstjänstgöring och självklart följer din bättre hälft och barnen med. Utöver bohaget vill du ta med dig bilen, kanoten, hunden, golfklubborna och sonens lådbil. Dessutom behöver du och familjen bli hämtade på flygplatsen och bli visade till den bostad ni också måste skaffa… Mycket att ordna och dessutom på ett språk du kanske inte behärskar. Överlåt det till oss.

Vi packar bohaget, lastar det i en container tillsammans med bilen, båten, lådbilen och golfklubborna, ser till att det skeppas till destinationsorten och blir transporterat till den bostad vi ordnat gemensamt med er. Där ser vi till att bohaget blir lossat och uppackat och bilen, kanoten och lådbilen ställs i garaget. När ni kommer till flygplatsen hämtar vi er och tar er till bostaden. Dessutom har vi ordnat bankkontakt, kreditkort, skola till dottern, dagis till sonen, hunddagis, medlemskap i golfklubb och kanotklubb, språkkurs i landets språk och till och med en kompis med lådbil till sonen. Bara för er att starta livet i det nya landet!

Vi samarbetar med företag över hela världen som förverkligar det vi lovar där vi själva inte kan utföra arbetet. Vi tar dock ansvaret för att utförandet blir professionellt.

 Kontakta oss för hjälp med Relocation

SFA
Relocations AB
Tel 08-39 28 90
Fax 08-39 11 30
info@sfarelo.se

     

A.B. Flytt - ett flyttföretag, inte en vanlig flyttfirma.

Ett flyttföretag, inte en vanlig flyttfirma.

Lägg till dina favoriter. E-mail till oss Skriv ut sidan. English site

I believe u r just stringing me along! I had been warned about your replica watches uk but I guess I trusted that you would send them, but instead all that has happened so far is that you have taken my replica watches uk! So, instead of emails, please actually send my two rolex replica sale and we can go from there.